75W Triple Output karo PFC fungsi ITTP-75W

fitur:


  • * Input Universal AC / sawetara Full
  • * Dibangun ing fungsi PFC aktif, PF> 0.95
  • * Ngayomi: sirkuit Short / kakehan / Swara voltase
  • * LED Indikator kanggo daya ing
  • * Cooling dening konveksi online free
  • * Telpon ngoper frekuensi ing PFC: 67KHz PWM: 134KHz
  • * 2 taun babar pisan
  • Detail produk

    Tags Product

    MODEL TP-75Ⅰ TP-75Ⅱ TP-75Ⅲ
    output output NUMBER CH1 CH2 CH3 CH1 CH2 CH3 CH1 CH2 CH3
    DC voltase 5V 12V -5V 5V 12V -12V 5V 12V -15V
    RATED saiki 7A 3A 0.6A 7A 3A 0.4A 6A 2.5A 0.5A
    RANGE saiki 1.5 ~ 10A 0,2 ~ 4A 0 ~ 0.6A 1.5 ~ 10A 0,2 ~ 4A 0 ~ 0.6A 1.5 ~ 10A 0,2 ~ 3A 0 ~ 0.6A
    RATED POWER 74W 75.8W 75W
    Ripple & gangguan (max.) Note.2 100mVp-p 120mVp-p 100mVp-p 100mVp-p 120mVp-p 120mVp-p 100mVp-p 120mVp-p 120mVp-p
    Voltase adj. RANGE   CH1: 4.75 ~ 5.5V
    Voltase TOLERNCE Note.3 ± 3.0% ± 4.0% ± 8.0% ± 3.0% ± 4.0% ± 8.0% ± 3.0% ± 4.0% ± 8.0%
    Angger LINE Note.4 ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0%
    Angger mbukak Note.5 ± 3.0% ± 4.0% ± 8.0% ± 3.0% ± 4.0% ± 3.0% ± 3.0% ± 4.0% ± 8.0%
    SETUP, munggah TIME 800ms, 60msat mbukak full
    Terus munggah TIME (Typ.) 36ms ing mbukak full
    input  voltase RANGE 90-264VAC 127-370VAC
    frekuensi RANGE 47 ~ 63HZ
    POWER Factor (Typ.) PF> 0.95 / 230VAC PF> 0,98 / 115VAC ing mbukak full
    Efficiency (Typ.) 70,0%
    Saiki AC (Typ.) 1.5A / 115VAC 0.8A / 115VAC
    INRUSH saiki (Typ.) COLD START 20A / 230VAC
    bocor saiki <2mA / 240VAC
    pangayoman  kakehan 105 ~ 150% daya dirating output
    jinis Protection: mode hiccup, pulih otomatis sawise kondisi fault wis dibusak
    Swara voltase 5.75 ~ 6.75 ing + 5V
    Protection Koleksi: Meneng mati o / p voltase, maneh-daya ing waras
    ENVIRONMENT WORKING suhu. -10 ~ +60 (Hubungi kurva output mbukak derating)
    WORKING asor 20% ~ 90%, RH non-condensing
    STORAGE suhu., Asor -20 ~ 85 ° C, 10 ~ 95% RH
    Suhu. koefisien ± 0,03% / ° C (0 ~ 50 ° C)
    GETARAN 10-500HZ, 2G 10min./1 siklus, 60min. saben bebarengan X, Y, sumbu Z
    Safety &
    EMC (Wigati 6)
    safety standar UL60950-1, CCC GB4943 disetujoni
    tahan voltase I / PO / P: 3KVAC I / P-FG: 1.5KVAC O / P-FG: 0.5KVAC 1min.
    hubungan resistance I / PO / P, I / P-FG: 100MOhms / 500VDC / 25 ℃ / 70% RH
    EMC CONDICTION & radiation Compliance kanggo EN55032 (CISPR32) kelas B
    selaras saiki Compliance kanggo EN61000-3-2, -3
    EMC kakebalan Compliance kanggo EN61000-4-2,3,4,5,6,8,11, ENV50204, EN55024, 
    tingkat industri cahya, kritéria A
    Others MTBF 198.4Khrs min. MIL-HDBK-217F (25 ° C)
    ukuran 164 * 97 * 29.2mm (L * W H *)
    PACKING 0.65Kg; 20pcs / 12.7Kg / 0.64CUFT
    CATETAN 1. Kabeh parameter ora kasebut khusus sing diukur ing 230VAC input, dirating mbukak lan 25 ° C ing suhu sekitar.
    2. Ripple & gangguan sing diukur ing 20MHz bandwidth kanthi nggunakake 12 "bengkong Pasangan-kabel mungkasi karo 0.1uf & kapasitor podo 47uf.
    3. Toleransi: kalebu Nggawe toleransi, angger baris lan angger-angger mbukak.
    4. Ing sumber daya dianggep komponèn kang bakal diinstal kanggo peralatan final.
    Peralatan final kudu maneh dikonfirmasi sing isih meets EMC directives.5.
    Derating bisa needed ing voltase input kurang. Mangga dipriksa kurva derating kanggo rincian liyane.

    LOGO175W Output Triple karo PFC Fungsi ITTP-75 seri

    ukuran

    13254 2343

    Terminal Pin No. Assignment      
    Pin No. Assigment
    1 AC / L
    2 AC / N
    3 FG
    4,6 DC output -V
    7 DC output + V3
    8 DC output + V2
    9 DC output + V1

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !