125W kotak Output Ngalih Power Supply ITQ-125W

fitur:


  • * Input Universal AC / sawetara Full
  • * Ngayomi: sirkuit Short / kakehan / Swara voltase
  • * Cooling dening konveksi online free
  • * LED Indikator kanggo daya ing
  • * 100% lengkap mbukak test diobong ing
  • * Kabeh nggunakake 105 ° C urip dawa kapasitor Manganese
  • * Withstand 300VAC input mundhak 5 detik
  • * Suhu operasi High nganti 70 ° C
  • * Withstand 5G test geter
  • * Efficiency High, urip dawa lan dhuwur linuwih
  • * 2 taun babar pisan
  • Detail produk

    Tags Product

    MODEL ITQ-125Ⅱ ITQ-125Ⅲ ITQ-125Ⅳ
    output output NUMBER CH1 CH2 CH3 CH4 CH1 CH2 CH3 CH4 CH1 CH2 CH3 CH4
    DC voltase 5V 12V -5V -12V 5V 15V -5V -15V 5V 12V 24V -12V
    RATED saiki 11A 4.5A 1A 0.5A 10A 4A 1A 0.5A 8A 2.5A 2A 0.5A
    RANGE saiki 2 ~ 12A 0,5 ~ 4.5A 0,1 ~ 1A 0 ~ 1A 2 ~ 12A 0,5 ~ 4A 0,1 ~ 1A 0 ~ 1A 2 ~ 12A 0,5 ~ 4A 0,1 ~ 2.5A 0 ~ 1A
    RATED POWER 120W 122.5W 124W
    Ripple & gangguan (max.) Note.2 80m
    VP-p
    120m
    VP-p
    80m
    VP-p
    80m
    VP-p
    80m
    VP-p
    120m
    VP-p
    80m
    VP-p
    80m
    VP-p
    80m
    VP-p
    120m
    VP-p
    150m
    VP-p
    80m
    VP-p
    Voltase adj. RANGE   CH1: 4.75 ~ 5.5V CH1: 4.75 ~ 5.5V CH1: 4.75 ~ 5.5V
    Voltase TOLERNCE Note.3 ± 2.0% + 8, -3% + 6, -10% ± 5,0% ± 2.0% + 8, -3% + 6, -1% ± 5,0% ± 2.0% + 8, -3% ± 8.0% ± 5,0%
    Angger LINE Note.4 ± 0,5% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 0,5% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 0,5% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0%
    Angger mbukak Note.5 ± 1.0% ± 3.0% ± 6.0% ± 2.0% ± 1.0% ± 3.0% ± 6.0% ± 2.0% ± 1.0% ± 3.0% ± 5,0% ± 2.0%
    SETUP, munggah TIME 500ms, 20ms / 230VAC 1200ms, 30ms / 115VAC ing mbukak full
    Terus munggah TIME (Typ.) 25ms / 230VAC 30ms / 115VAC ing mbukak full
    input  voltase RANGE 88 ~ 264VAC 125 ~ -373VDC (Withinstand 300VAC mundhak kanggo 5sec. Tanpa karusakan)
    frekuensi RANGE 47 ~ 63HZ
     Efficiency (Typ.) 79% 80% 82%
    Saiki AC (Typ.) 3A / 115VAC 2A / 230VAC
    INRUSH saiki (Typ.) COLD START 36A / 230VAC
    bocor saiki <2mA / 240VAC
    pangayoman  kakehan 110 ~ 150% daya dirating output
    jinis Protection: mode hiccup, pulih otomatis sawise kondisi fault wis dibusak
    Swara voltase CH1: 5.75 ~ 6.75V
    Protection Koleksi: mode hiccup, pulih otomatis sawise kondisi fault wis dibusak
    ENVIRONMENT WORKING suhu. -25 ~ +70 (Hubungi "derating kurva")
    WORKING asor 20% ~ 90%, RH non-condensing
    STORAGE suhu., Asor -40 ~ 85 ° C, 10 ~ 95% RH
    Suhu. koefisien ± 0,03% / ° C (0 ~ 50 ° C) ing output CH1
    GETARAN 10-500HZ, 5G 10min./1 siklus, wektu kanggo 60min. saben bebarengan X, Y, sumbu Z
    Safety &
    EMC (Wigati 6)
    safety standar UL60950-1, CCC GB4943 disetujoni
    tahan voltase I / PO / P: 3KVAC I / P-FG: 2KVAC O / P-FG0.5KVAC
    hubungan resistance I / PO / P, I / P-FG: 100MOhms / 500VDC / 25 ℃ / 70% RH
    EMC polusi Compliance kanggo EN55032 (CISPR32) kelas B, EN61000-3-2, EAC TP TC 020
    EMC kakebalan Compliance kanggo EN61000-4-2,3,4,5,6,8,11, EN5502, EN61000-6-2, 
    tingkat industri abot, kritéria A, EAC TP TC 020
    Others MTBF 203.1Khrs min. MIL-HDBK-217F (25 ° C)
    ukuran 134 * 97 * 29.2mm (L * W H *)
    PACKING 0.7Kg; 20pcs / 14Kg / 0.8CUFT
    CATETAN 1. Kabeh parameter ora kasebut khusus sing diukur ing 230VAC input, dirating mbukak lan 25 ° C ing suhu sekitar.
    2. Ripple & gangguan sing diukur ing 20MHz bandwidth kanthi nggunakake 12 "bengkong Pasangan-kabel mungkasi karo 0.1uf & & kapasitor podo 47uf.
    3. Toleransi: kalebu Nggawe toleransi, angger baris lan angger-angger mbukak.
    4. angger Line wis diukur saka baris kurang kanggo line high ing dirating mbukak.
    5. angger Load diukur saka 0% t0 100% dirating mbukak.
    6. sumber daya dianggep komponèn kang bakal diinstal kanggo peralatan final.
    Kabeh tes EMC sing wis kaleksanan, sing soyo tambah unit kthe ing piring 230mm * 230mm logam karo 1mm kekandelan.
    Peralatan final kudu maneh dikonfirmasi sing isih meets panuduh EMC.
    Kanggo pembinaan carane nindakake tes EMC iki, monggo waca "testing EMI saka komponèn daya Penyetor."
    7. Ing suhu sekitar derating 3,5 ° C / 1000m karo model fanless lan saka 5 ° C / 1000m karo
    model penggemar kanggo dhuwur operasi luwih saka 2000mm (6500ft)

    LOGO1125W kotak Output Ngalih Power Supply  ITQ-125 Series

    ukuran

    sdsergesvegsf

    Terminal Pin No. Assignment        
    Pin No. Assigment
    1 AC / L
    2 AC / N
    3 FG
    4 DC output -V4
    5 DC output + V3
    6 DC output -V
    7 DC output + V2
    8 DC output + V1

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !