50W Output Triple Ngalih Power Supply ITT-50W

fitur:


  • * Input Universal AC / sawetara Full
  • * Ngayomi: sirkuit Short / kakehan / Swara voltase
  • * Cooling dening konveksi online free
  • * 100% lengkap mbukak test diobong ing
  • * 2 taun babar pisan
  • Detail produk

    Tags Product

    MODEL ITT-50Ⅰ ITT-50Ⅱ ITT-50Ⅲ ITT-50Ⅳ
    output output NUMBER CH1 CH2 CH3 CH1 CH2 CH3 CH1 CH2 CH3 CH1 CH2 CH3
    DC voltase 5V 12V -5V 5V 12V -12V 5V 12V -15V 5V 24V 12V
    RATED saiki 4A 2A 0.5A 4A 2A 0.5A 4A 1.5A 0.5A 3A 1A 1A
    RANGE saiki 0,5 ~ 5A 0,2 ~ 2.5A 0,1 ~ 1A 0,5 ~ 5A 0,2 ~ 2.5A 0,1 ~ 1A 0,5 ~ 5A 0,2 ~ 2A 0,1 ~ 1A 0,5 ~ 5A 0,2 ~ 1.5A 0,1 ~ 1A
    RATED POWER 46.5W 50W 50W     51W
    Ripple & gangguan (max.) Note.2 80mVp-p 120mVp-p 100mVp-p 80mVp-p 120mVp-p 120mVp-p 80mVp-p 120mVp-p 120mVp-p 80mVp-p 150mVp-p 120mVp-p
    Voltase adj. RANGE   CH1: 4.75 ~ 5.5V CH1: 4.75 ~ 5.5V CH1: 4.75 ~ 5.5V CH1: 4.75 ~ 5.5V
    Voltase TOLERNCE Note.3 ± 2.0% ± 6.0% ± 5,0% ± 2.0% ± 6.0% ± 5,0% ± 2.0% ± 8.0% ± 5,0% ± 2.0% ± 8.0% ± 6.0%
    Angger LINE Note.4 ± 0,5% ± 1,5% ± 1.0% ± 0,5% ± 1,5% ± 1.0% ± 0,5% ± 1.0% ± 1.0% ± 0,5% ± 1.0% ± 1.0%
    Angger mbukak Note.5 ± 1.0% ± 3.0% ± 1.0% ± 1,5% ± 3.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 3.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 3.0% ± 3.0%
    SETUP, munggah TIME 500ms, 20ms / 230VAC 1200ms, 30ms / 115VAC ing mbukak full
    Terus munggah TIME (Typ.) 50ms / 230VAC 10ms / 115VAC ing mbukak full
    input  voltase RANGE 88 ~ 264VAC 120 ~ 370VDC
    frekuensi RANGE 47 ~ 63HZ
     Efficiency (Typ.) 76% 78% 78% 80%
    Saiki AC (Typ.) 1.1A / 115VAC 0.65A / 230VAC
    INRUSH saiki (Typ.) COLD START 45A
    bocor saiki <2mA / 240VAC
    pangayoman  kakehan 110 ~ 150% daya dirating output
    jinis Protection: mode hiccup, pulih otomatis sawise kondisi fault wis dibusak
    Swara voltase CH1: 5.75 ~ 6.75V
    Protection Koleksi: mode hiccup, pulih otomatis sawise kondisi fault wis dibusak
    ENVIRONMENT WORKING suhu. -25 ~ +70 (Hubungi "derating kurva")
    WORKING asor 20% ~ 90%, RH non-condensing
    STORAGE suhu., Asor -40 ~ 85 ° C, 10 ~ 95% RH
    Suhu. koefisien ± 0,03% / ° C (0 ~ 50 ° C) ing output CH1
    GETARAN 10-500HZ, 5G 10min./1 siklus, wektu kanggo 60min. saben bebarengan X, Y, sumbu Z
    Safety &
    EMC (Wigati 6)
    safety standar UL60950-1, TUV60950-1 EAC TP 004 aprroved
    tahan voltase I / PO / P: 3KVAC I / P-FG: 2KVAC O / P-FG0.5KVAC
    hubungan resistance I / PO / P, I / P-FG: 100MOhms / 500VDC / 25 ℃ / 70% RH
    EMC polusi Compliance kanggo EN55032 (CISPR32) kelas B, EN61000-3-2, EAC TP TC 020
    EMC kakebalan Compliance kanggo EN61000-4-2,3,4,5,6,8,11, EN5502, EN61000-6-2,
    tingkat industri abot, kritéria A, EAC TP TC 020
    Others MTBF 348.4Khrs min. MIL-HDBK-217F (25 ° C)
    ukuran 104 * 97 * 29.5mm (L * W H *)
    PACKING 0.41Kg; 45pcs / 19.5Kg / 0.9CUFT
    CATETAN 1. Kabeh parameter ora kasebut khusus sing diukur ing 230VAC input, dirating mbukak lan 25 ° C ing suhu sekitar.
    2. Ripple & gangguan sing diukur ing 20MHz bandwidth kanthi nggunakake 12 "bengkong Pasangan-kabel mungkasi karo 0.1uf & & kapasitor podo 47uf.
    3. Toleransi: kalebu Nggawe toleransi, angger baris lan angger-angger mbukak.
    4. angger Line wis diukur saka baris kurang kanggo line high ing dirating mbukak.
    5. angger Load diukur saka 0% t0 100% dirating mbukak.
    6. sumber daya dianggep komponèn kang bakal diinstal kanggo peralatan final.
    Kabeh tes EMC sing wis kaleksanan, sing soyo tambah unit kthe ing piring 230mm * 230mm logam karo 1mm kekandelan.
    Peralatan final kudu maneh dikonfirmasi sing isih meets panuduh EMC.
    Kanggo pembinaan carane nindakake tes EMC iki, monggo waca "testing EMI saka komponèn daya Penyetor."
    7. Ing suhu sekitar derating 3,5 ° C / 1000m karo model fanless lan
    saka 5 ° C / 1000m karo model penggemar kanggo dhuwur operasi luwih saka 2000mm (6500ft)

    123150W Output Triple Ngalih Power Supply   ITT-50 Series

    ukuran

    123231342

    Terminal Pin No. Assignment
    Pin No. Assigment
    1 AC / L
    2 AC / N
    3 FG
    4 DC output + V3
    5 DC output + V2
    6 DC output -V
    7 DC output + V1

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !