75W Dual Output Ngalih Power Supply IRD-75W

fitur:


  • * Input Universal AC / sawetara Full
  • * Ngayomi: sirkuit Short / kakehan / Swara voltase
  • * Cooling dening konveksi online free
  • * 100% lengkap mbukak test diobong ing
  • * 2 taun babar pisan
  • Detail produk

    Tags Product

    MODEL IRD-75Ⅰ IRD-75Ⅱ
      output NUMBER CH1 CH2 CH1 CH2
    output DC voltase 5V 12V 5V 24V
    RATED saiki 7A 3A 5A 2A
    RANGE saiki 1 ~ 8A 0.3 ~ 4A 1 ~ 6A 0,2 ~ 3A
    RATED POWER 71W 73W
    Ripple & gangguan (max.) Note.2 80mVp-p 120mVp-p 80mVp-p 200mVp-p
    Voltase adj. RANGE   CH1: 4.75 ~ 5.5V CH1: 4.75 ~ 5.5V
    Voltase TOLERNCE Note.3 ± 2.0% ± 6.0% ± 2.0% ± 6.0%
    Angger LINE Note.4 ± 0,5% ± 1.0% ± 0,5% ± 1.0%
    Angger mbukak Note.5 ± 1,5% ± 3.0% ± 1,5% ± 3.0%
    SETUP, munggah TIME 500ms, 30ms / 230VAC 1200ms, 30ms / 115VAC ing mbukak full
    Terus munggah TIME (Typ.) 50ms / 230VAC 10ms / 115VAC ing mbukak full
    input  voltase RANGE 88 ~ 264VAC 125 ~ -373VDC
    frekuensi RANGE 47 ~ 63HZ
     Efficiency (Typ.) 78% 81%
    Saiki AC (Typ.) 1.5A / 115VAC 0.9A / 230VAC
    INRUSH saiki (Typ.) COLD START 36A / 230VAC
    bocor saiki <2mA / 240VAC
    pangayoman  kakehan 110 ~ 150% daya dirating output
    Jinis Protection: mode hiccup, pulih otomatis
    sawise kondisi fault wis dibusak
    Swara voltase CH1: 5.75 ~ 6.75V
    Protection Koleksi: mode hiccup, pulih otomatis
    sawise kondisi fault wis dibusak
    ENVIRONMENT WORKING suhu. -20 ~ +70 (Hubungi "derating kurva")
    WORKING asor 20% ~ 90%, RH non-condensing
    STORAGE suhu., Asor -40 ~ 85 ° C, 10 ~ 95% RH
    Suhu. koefisien ± 0,03% / ° C (0 ~ 50 ° C) ing output CH1
    GETARAN 10-500HZ, 5G 10min./1 siklus, wektu kanggo 60min. saben bebarengan X, Y, sumbu Z
    Safety &
    EMC                    (Note 6)
    safety standar UL60950-1, CCC GB4943 disetujoni
    tahan voltase I / PO / P: 3KVAC I / P-FG: 2KVAC O / P-FG0.5KVAC
    hubungan resistance I / PO / P, I / P-FG: 100MOhms / 500VDC / 25 ℃ / 70% RH
    EMC polusi Compliance kanggo EN55032 (CISPR32) kelas B, EN61000-3-2, EAC TP TC 020
    EMC kakebalan Compliance kanggo EN61000-4-2,3,4,5,6,8,11, EN5502, EN61000-6-2,
    tingkat industri abot, kritéria A, EAC TP TC 020
    Others MTBF 381.3Khrs min. MIL-HDBK-217F (25 ° C)
    ukuran 110 * 77.8 * 35.5mm (L * W H *)
    PACKING 0.52Kg; 30pcs / 16.6Kg / 0.97CUF
    CATETAN 1. Kabeh parameter ora kasebut khusus sing diukur ing 230VAC input, dirating mbukak lan 25 ° C ing suhu sekitar.
    2. Ripple & gangguan sing diukur ing 20MHz bandwidth kanthi nggunakake 12 "bengkong Pasangan-kabel mungkasi karo 0.1uf & kapasitor podo.
    3. Toleransi: kalebu Nggawe toleransi, angger baris lan angger-angger mbukak.
    4. angger Line wis diukur saka baris kurang kanggo line high ing dirating mbukak.
    5. angger Load diukur saka 0% t0 100% dirating mbukak.
    6. sumber daya dianggep komponèn kang bakal diinstal kanggo peralatan final.
    Kabeh tes EMC sing wis kaleksanan, sing soyo tambah unit kthe ing piring 230mm * 230mm logam karo 1mm kekandelan.
    Peralatan final kudu maneh dikonfirmasi sing isih meets panuduh EMC.
    Kanggo pembinaan carane nindakake tes EMC iki, monggo waca "testing EMI saka komponèn daya Penyetor."
    7. Ing suhu sekitar derating 3,5 ° C / 1000m karo model fanless lan saka 5 ° C / 1000m karo
    model penggemar kanggo dhuwur operasi luwih saka 2000mm (6500ft)

    LOGO175W Dual Output Ngalih Power Supply   IRD-75 seri

    ukuran

    safdsdfvsesvs

     

    Terminal Pin No. Assignment
    Pin No. Assigment
    1 AC / L
    2 AC / N
    3 FG
    4,6 DC output -V
    5 DC output + V2
    7 DC output + V1

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !