Packages Power Supply

POWER SUPPLY pangayoman

paket Power-sumber pengaruhe ing kinerja, biaya, lan ukuran sumber daya digunakake ing subsistem daya-Manajemen. Mulane, ing proses pilihan kanggo mundhut sumber daya ngirim njupuk gaya paket menyang akun. gaya Paket bisa sawetara saka jinis mbukak-pigura tanpa pager kanggo jinis rampung terlampir, kaya bata standar.

Nggoleki kanggo macem-macem sumber dc-dc rate modul wis mimpin kanggo kulawarga standar "bata" ukuran. Ana saiki "16-bata" lan "kawolu-bata" ukuran kanggo pindhah bebarengan karo full-bricks, setengah bata, lan waktu-bricks. Lan, kepadatan daya wis musna ngluwihi 50W / in.3 Akeh modul iki bisa diijolake karo sing saka manufaktur akeh, kang njamin macem-macem sumber. Kajaba iku, pinouts saka ngowahi bata saiki standar de facto, saéngga interchangeability antarane produk manufaktur beda '. Saiki, arsitektur daya mbagekke (DPA) bricks sistem bisa dissipate atusan watt. Tabel 4-1 pinten ukuran kanggo saben ukuran bata. Umumé, sing luwih gedhe ukuran, sing luwih dhuwur output daya maksimum.


Post wektu: Apr-23-2018
WhatsApp Online Chat !