Редовна напојување

2

Генерално се користи во затворен канал писма, затворен дисплеј и внатрешна светлина кутија. Исто така може да се користи во други области, како што се индустриски автоматизација, медицински инструменти, комерцијални кујната, turnstiles, автоматски бариера портата, игри машина и така натаму.


Време на мислењето: Март-29-2018
WhatsApp Online Chat !