Paketat Furnizimi me energji elektrike

MBROJTJA POWER SUPPLY

paketa Power-furnizimit do të ndikojë në performancën, koston, dhe madhësinë e furnizimit me energji elektrike të përdorur në nënsistem pushtet-menaxhimit. Prandaj, procesi i përzgjedhjes për blerjen e një furnizimit me energji elektrike duhet të marrë stilin paketë parasysh. stilet paketë mund të shkojnë nga të tipit të hapur-kornizë pa një mur të tipit të mbyllur plotësisht, si tulla standarde.

Kërkimin për burim module të shumta DC-DC converter ka çuar në një familje të madhësive standarde "tulla". Tani ka "16-tulla" dhe "tetë-tulla" madhësive të shkuar së bashku me-tulla e plotë, gjysmë-tulla, dhe çerek-tulla. Dhe, densiteti energjisë kanë shkuar përtej 50W / in.3 Shumë nga këto module janë të këmbyeshme me ato të shumë prodhues, i cili siguron burime të shumta. Përveç kësaj, pinouts e converters tulla tani janë një standard de facto, duke lejuar ndershkembimin midis produkteve të prodhuesve të ndryshëm. Aktualisht, arkitekturë të shpërndara të energjisë (DPA) tulla e sistemit mund të zhduket qindra watts. Tabela 4-1 listat madhësinë për secilin prej madhësive të tullave. Në përgjithësi, sa më e madhe madhësia, më të larta të prodhimit maksimal të energjisë.


Ora Post: Apr-23-2018
WhatsApp Online Chat !