75W Triple Kaluaran kalawan PFC fungsi ITTP-75W

Fitur:


  • * Input Universal AC / rentang Full
  • * Panyungsi-di fungsi PFC aktip, PF> 0,95
  • * Protections: circuit Short / overload / Leuwih tegangan
  • * LED indikator pikeun kakuatan dina
  • * Cooling ku convection hawa bébas
  • * Maneuh ngaganti frékuénsi di PFC: 67KHz PWM: 134KHz
  • * 2 taun jaminan
  • jéntré produk

    Tags produk

    model TP-75Ⅰ TP-75Ⅱ TP-75Ⅲ
    hasil kaluaran Nomer CH1 CH2 CH3 CH1 CH2 CH3 CH1 CH2 CH3
    DC tegangan 5V 12V -5V 5V 12V -12V 5V 12V -15V
    dipeunteun ayeuna 7a 3A 0.6A 7a 3A 0.4A 6A 2.5A 0.5A
    rentang ayeuna 1.5 ~ 10A 0.2 ~ 4A 0 ~ 0.6A 1.5 ~ 10A 0.2 ~ 4A 0 ~ 0.6A 1.5 ~ 10A 0.2 ~ 3A 0 ~ 0.6A
    dipeunteun kakuatan 74W 75.8W 75W
    RIPPLE & noise (max.) Note.2 100mVp-p 120mVp-p 100mVp-p 100mVp-p 120mVp-p 120mVp-p 100mVp-p 120mVp-p 120mVp-p
    Tegangan ADJ. jajaran   CH1: 4,75 ~ 5.5V
    Tegangan TOLERNCE Note.3 ± 3.0% ± 4.0% ± 8.0% ± 3.0% ± 4.0% ± 8.0% ± 3.0% ± 4.0% ± 8.0%
    Peraturan garis Note.4 ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0%
    Peraturan beban Note.5 ± 3.0% ± 4.0% ± 8.0% ± 3.0% ± 4.0% ± 3.0% ± 3.0% ± 4.0% ± 8.0%
    Setelan, gugah TIME 800ms, 60msat beban pinuh
    Tahan nepi TIME (Typ.) 36ms dina beban pinuh
    ngasupkeun  tegangan rentang 90-264VAC 127-370VAC
    frékuénsi rentang 47 ~ 63HZ
    Power faktorna (Typ.) PF> 0,95 / 230VAC PF> 0,98 / 115VAC dina beban pinuh
    Efisiensi (Typ.) 70,0%
    Ayeuna AC (Typ.) 1.5A / 115VAC 0.8A / 115VAC
    INRUSH ayeuna (Typ.) Tiis Mimitian 20A / 230VAC
    leakage ayeuna <2mA / 240VAC
    panyalindungan  mere kaleuwihan momotan 105 ~ 150% kakuatan dipeunteun output
    tipe panyalindungan: modeu sisidueun, recovers otomatis saatos kaayaan lepat dipiceun
    leuwih tegangan 5,75 ~ 6,75 on + 5V
    Perlindungan Tipe: Cicing kaluar o / p tegangan, ulang kakuatan dina cageur
    lingkungan Gawe bareng temp. -10 ~ +60 (nunjuk kana kurva kaluaran beban derating)
    gawe bareng asor 20% ~ 90%, RH non-condensing
    Gudang temp., Kalembaban -20 ~ + 85 ° C, 10 ~ 95% RH
    Temp. koefisien ± 0,03% / ° C (0 ~ 50 ° C)
    Geter 10-500HZ, 2G 10min./1 siklus, 60min. unggal sapanjang X, Y, sumbu Z
    Kaamanan &
    EMC (Catetan 6)
    standar kaamanan UL60950-1, CCC GB4943 disatujuan
    tahan tegangan I / PO / P: 3KVAC I / P-FG: 1.5KVAC O / P-FG: 0.5KVAC 1min.
    isolasi lalawanan I / PO / P, abdi / P-FG: 100MOhms / 500VDC / 25 ℃ / 70% RH
    EMC CONDICTION & radiasi Patuh kana EN55032 (CISPR32) Kelas B
    harmonik ayeuna Patuh kana EN61000-3-2, -3
    EMC kekebalan Patuh kana EN61000-4-2,3,4,5,6,8,11, ENV50204, EN55024, 
    tingkat industri lampu, kriteria A
    batur MTBF 198.4Khrs mnt. Mil-HDBK-217F (25 ° C)
    ukuran 164 * 97 * 29.2mm (L * W H *)
    pak-pakan 0.65Kg; 20pcs / 12.7Kg / 0.64CUFT
    CATETAN 1. Sadaya parameter NOT disebutkeun husus nu diukur dina 230VAC input, dipeunteun beban sarta 25 ° C tina hawa ambient.
    2. Ripple & noise nu diukur dina 20MHz rubakpita ku maké 12 "twisted pasangan-kawat terminated ku 0.1uf & kapasitor paralel 47uf.
    3. kasabaran: ngawengku nyetél toleransi, régulasi garis na angger beban.
    4. catu daya dianggap komponén nu bakal dipasang ka alat-alat final.
    Parabot final kudu ulang dikonfirmasi yén éta kénéh meets EMC directives.5.
    Derating bisa jadi diperlukeun dina tegangan input low. Mangga parios kurva derating pikeun leuwih rinci.

    LOGO175W Kaluaran Triple kalawan PFC Fungsi ITTP-75 séri

    ukuran

    13254 2343

    Terminal Pin No. ngerjakeun      
    Pin No. Assigment
    1 AC / L
    2 AC / N
    3 FG
    4,6 DC kaluaran -V
    7 DC kaluaran + V3
    8 DC kaluaran + V2
    9 DC kaluaran + V1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !