125W quad Kaluaran Ngalihkeun Power Supply ITQ-125W

Fitur:


  • * Input Universal AC / rentang Full
  • * Protections: circuit Short / overload / Leuwih tegangan
  • * Cooling ku convection hawa bébas
  • * LED indikator pikeun kakuatan dina
  • * 100% beban pinuh test kaduruk-di
  • * Sadaya ngagunakeun 105 ° C hirup lila kapasitor electrolytic
  • * Tahan 300VAC input surge pikeun 5 detik
  • * Suhu operasi High nepi ka 70 ° C
  • * Tahan 5G test Geter
  • * Efisiensi High, hirup panjang jeung reliabilitas tinggi
  • * 2 taun jaminan
  • jéntré produk

    Tags produk

    model ITQ-125Ⅱ ITQ-125Ⅲ ITQ-125Ⅳ
    hasil kaluaran Nomer CH1 CH2 CH3 CH4 CH1 CH2 CH3 CH4 CH1 CH2 CH3 CH4
    DC tegangan 5V 12V -5V -12V 5V 15V -5V -15V 5V 12V 24V -12V
    dipeunteun ayeuna 11A 4.5A 1A 0.5A 10A 4A 1A 0.5A 8a 2.5A 2a 0.5A
    rentang ayeuna 2 ~ 12a 0,5 ~ 4.5A 0.1 ~ 1A 0 ~ 1A 2 ~ 12a 0,5 ~ 4A 0.1 ~ 1A 0 ~ 1A 2 ~ 12a 0,5 ~ 4A 0.1 ~ 2.5A 0 ~ 1A
    dipeunteun kakuatan 120W 122.5W 124W
    RIPPLE & noise (max.) Note.2 80m
    VP-p
    120m
    VP-p
    80m
    VP-p
    80m
    VP-p
    80m
    VP-p
    120m
    VP-p
    80m
    VP-p
    80m
    VP-p
    80m
    VP-p
    120m
    VP-p
    150m
    VP-p
    80m
    VP-p
    Tegangan ADJ. jajaran   CH1: 4,75 ~ 5.5V CH1: 4,75 ~ 5.5V CH1: 4,75 ~ 5.5V
    Tegangan TOLERNCE Note.3 ± 2.0% + 8, -3% + 6, -10% ± 5.0% ± 2.0% + 8, -3% + 6, -1% ± 5.0% ± 2.0% + 8, -3% ± 8.0% ± 5.0%
    Peraturan garis Note.4 ± 0,5% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 0,5% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 0,5% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.0%
    Peraturan beban Note.5 ± 1.0% ± 3.0% ± 6,0% ± 2.0% ± 1.0% ± 3.0% ± 6,0% ± 2.0% ± 1.0% ± 3.0% ± 5.0% ± 2.0%
    Setelan, gugah TIME 500ms, 20ms / 230VAC 1200ms, 30ms / 115VAC dina beban pinuh
    Tahan nepi TIME (Typ.) 25ms / 230VAC 30ms / 115VAC dina beban pinuh
    ngasupkeun  tegangan rentang 88 ~ 264VAC 125 ~ -373VDC (Withinstand 300VAC surge pikeun 5sec. Tanpa ruksakna)
    frékuénsi rentang 47 ~ 63HZ
     Efisiensi (Typ.) 79% 80% 82%
    Ayeuna AC (Typ.) 3A / 115VAC 2a / 230VAC
    INRUSH ayeuna (Typ.) Tiis Mimitian 36A / 230VAC
    leakage ayeuna <2mA / 240VAC
    panyalindungan  mere kaleuwihan momotan 110 ~ 150% kakuatan dipeunteun output
    tipe panyalindungan: modeu sisidueun, recovers otomatis saatos kaayaan lepat dipiceun
    leuwih tegangan CH1: 5,75 ~ 6.75V
    Perlindungan Tipe: modeu sisidueun, recovers otomatis saatos kaayaan lepat dipiceun
    lingkungan Gawe bareng temp. -25 ~ +70 (nunjuk kana "Derating kurva")
    gawe bareng asor 20% ~ 90%, RH non-condensing
    Gudang temp., Kalembaban -40 ~ + 85 ° C, 10 ~ 95% RH
    Temp. koefisien ± 0,03% / ° C (0 ~ 50 ° C) dina output CH1
    Geter 10-500HZ, 5G 10min./1 siklus, jaman keur 60min. unggal sapanjang X, Y, sumbu Z
    Kaamanan &
    EMC (Catetan 6)
    standar kaamanan UL60950-1, CCC GB4943 disatujuan
    tahan tegangan I / PO / P: 3KVAC I / P-FG: 2KVAC O / P-FG0.5KVAC
    isolasi lalawanan I / PO / P, abdi / P-FG: 100MOhms / 500VDC / 25 ℃ / 70% RH
    EMC émisi Patuh kana EN55032 (CISPR32) Kelas B, EN61000-3-2, EAC TP TC 020
    EMC kekebalan Patuh kana EN61000-4-2,3,4,5,6,8,11, EN5502, EN61000-6-2, 
    tingkat industri beurat, kriteria A, EAC TP TC 020
    batur MTBF 203.1Khrs mnt. Mil-HDBK-217F (25 ° C)
    ukuran 134 * 97 * 29.2mm (L * W H *)
    pak-pakan 0.7Kg; 20pcs / 14Kg / 0.8CUFT
    CATETAN 1. Sadaya parameter NOT disebutkeun husus nu diukur dina 230VAC input, dipeunteun beban sarta 25 ° C tina hawa ambient.
    2. Ripple & noise nu diukur dina 20MHz rubakpita ku maké 12 "twisted pasangan-kawat terminated ku 0.1uf & & kapasitor paralel 47uf.
    3. kasabaran: ngawengku nyetél toleransi, régulasi garis na angger beban.
    4. Perda Line diukur tina garis low ka garis luhur di dipeunteun beban.
    5. Perda beban diukur tina 0% t0 100% dipeunteun beban.
    6. The catu daya dianggap komponén nu bakal dipasang ka alat-alat final.
    Sakabéh tés EMC anu geus dieksekusi ku ningkatna Unit kthe dina plat 230mm * 230mm logam kalawan 1mm of ketebalan.
    Parabot final kudu ulang dikonfirmasi yén éta kénéh meets directives EMC.
    Pikeun hidayah on kumaha nedunan tés EMC ieu, mangga tingal "nguji EMI sahiji komponén suplai kakuatan".
    7. Suhu ambient derating 3,5 ° C / 1000m kalayan model fanless na tina 5 ° C / 1000m kalayan
    model kipas pikeun luhurna operasi leuwih luhur ti 2000mm (6500ft)

    LOGO1125W quad Kaluaran Ngalihkeun Power Supply  ITQ-125 Series

    ukuran

    sdsergesvegsf

    Terminal Pin No. ngerjakeun        
    Pin No. Assigment
    1 AC / L
    2 AC / N
    3 FG
    4 DC kaluaran -V4
    5 DC kaluaran + V3
    6 DC kaluaran -V
    7 DC kaluaran + V2
    8 DC kaluaran + V1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !