450W Kaluaran Single Ngalihkeun Power Supply IRS-450w

Fitur:


  • * Input AC surge aktif ayeuna ngawatesan
  • * Rentang input AC dipilih ku switch
  • * Protections: circuit Short / overload / Leuwih tegangan
  • leuwih suhu
  • * Cooling hawa Kapaksa ku diwangun-di DC bola kipas bearing
  • * Panyungsi-di fungsi rasa jauh
  • * LED indikator pikeun kakuatan dina
  • * UL disatujuan
  • * 2 taun jaminan
  • jéntré produk

    Tags produk

    model IRS-450-3.3 IRS-450-5 IRS-450-12 IRS-450-15 IRS-450-24 IRS-450-36 IRS-450-48
    hasil DC tegangan 3.3V 5V 12V 15V 24V 36V 48V
    dipeunteun ayeuna 75A 75A 37.5A 30A 18.8A 12.5A 9.4A
    rentang ayeuna 0 ~ 75A 0 ~ 75A 0 ~ 37.5A 0 ~ 30A 0 ~ 18.8A 0 ~ 12.5A 0 ~ 9.4A
    dipeunteun kakuatan 247.5W 375W 450W 450W 451.2W 450W 451.2W
    RIPPLE & noise (max.) Note.2 200mVp-p 200mVp-p 200mVp-p 200mVp-p 200mVp-p 200mVp-p 200mVp-p
    Tegangan ADJ. jajaran   2.97V ~ 3.63V 4,5 ~ 5.5V 10,8 ~ 13.5V 13,5 ~ 16.5V 21,6 ~ 28.5V 32,4 ~ 39.6V 43,2 ~ 52.8V
    Tegangan TOLERNCE Note.3 ± 3.0% ± 3.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 1.5% ± 1.0% ± 1.0%
    Peraturan garis Note.4 ± 0,5% ± 0,5% ± 0,3% ± 0,3% ± 0.2% ± 0.2% ± 0.2%
    Peraturan beban Note.5 ± 2.0% ± 2.0% ± 0,5% ± 0,5% ± 0,5% ± 0,5% ± 0,5%
    Setelan, gugah TIME 1500ms, 50ms / 230VAC 1500ms, 50ms / 115VAC dina beban pinuh
    Tahan nepi TIME (Typ.) 16ms / 230VAC 12ms / 115VAC dina beban pinuh
    ngasupkeun  tegangan rentang 90 ~ 132VAC / 180 ~ 264VAC dipilih ku SW 254 ~ 370VDC
    frékuénsi rentang 47 ~ 63HZ
     Efisiensi (Typ.) 74,0% 78,0% 83,0% 84,0% 86,0% 86,0% 88,0%
    Ayeuna AC (Typ.) 10A / 115VAC 6A / 230VAC
    INRUSH ayeuna (Typ.) 35A / 115VAC 55A / 230VAC
    leakage ayeuna <2.5mA / 240VAC
    panyalindungan  mere kaleuwihan momotan 105 ~ 150% kakuatan dipeunteun output
    tipe panyalindungan: Cicing handap o / p tegangan, ulang kakuatan dina keur recovery
    leuwih tegangan 3,8 ~ 4.6V 5,75 ~ 6.75V 13,8 ~ 16.2V 18 ~ 21V 32 ~ 36V 45 ~ 52V 57,6 ~ 67.2V
    Perlindungan Tipe: Cicing kaluar o / p tegangan, claping ku zener dioda
    leuwih suhu Cicing turun o / p tegangan, recovers otomatis saatos suhu mana handap
    lingkungan Gawe bareng temp. -10 ~ +60 (nunjuk kana "Derating kurva")
    gawe bareng asor 20% ~ 90%, RH non-condensing
    Gudang temp., Kalembaban -40 ~ + 85 ° C, 10 ~ 95% RH
    Temp. koefisien ± 0.05% / ° C (0 ~ 50 ° C)
    Geter 10-500HZ, 5G 10min./1 siklus, jaman keur 60min. unggal sapanjang X, Y, sumbu Z
    Kaamanan &
    EMC (Catetan 6)
    standar kaamanan UL60950-1, CCC GB4943 disatujuan
    tahan tegangan I / PO / P: 3KVAC I / P-FG: 2KVAC O / P-FG0.5KVAC
    isolasi lalawanan I / PO / P, abdi / P-FG: 100MOhms / 500VDC / 25 ℃ / 70% RH
    batur MTBF 200Khrs mnt. Mil-HDBK-217F (25 ° C)
    ukuran 215 * 114 * 48.5mm (L * W H *)
    pak-pakan 1.25Kg; 12PCS / 16Kg / 1CUFT
    CATETAN 1. Sadaya parameter NOT disebutkeun husus nu diukur dina 230VAC input, dipeunteun beban sarta 25 ° C tina hawa ambient.
    2. Ripple & noise nu diukur dina 20MHz rubakpita ku maké 12 "twisted pasangan-kawat terminated ku 0.1uf & kapasitor paralel.
    3. kasabaran: ngawengku nyetél toleransi, régulasi garis na angger beban.
    4. Suhu ambient derating 3,5 ° C / 1000m kalayan model fanless na tina 5 ° C / 1000m kalayan model kipas pikeun luhurna operasi luhur batan 2000mm (6500ft)

    LOGO1450W Kaluaran Single Ngalihkeun Power Supply IRS-450w

    ukuran

    11 22

    Terminal Pin No. ngerjakeun   
    Pin No. Assigment
    1 AC / L
    2 AC / N
    3 FG
    4 ~ 6 DC kaluaran -V
    7 ~ 9 DC kaluaran + V

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !