50W Kaluaran Triple Ngalihkeun Power Supply ITT-50W

Fitur:


  • * Input Universal AC / rentang Full
  • * Protections: circuit Short / overload / Leuwih tegangan
  • * Cooling ku convection hawa bébas
  • * 100% beban pinuh test kaduruk-di
  • * 2 taun jaminan
  • jéntré produk

    Tags produk

    model ITT-50Ⅰ ITT-50Ⅱ ITT-50Ⅲ ITT-50Ⅳ
    hasil kaluaran Nomer CH1 CH2 CH3 CH1 CH2 CH3 CH1 CH2 CH3 CH1 CH2 CH3
    DC tegangan 5V 12V -5V 5V 12V -12V 5V 12V -15V 5V 24V 12V
    dipeunteun ayeuna 4A 2a 0.5A 4A 2a 0.5A 4A 1.5A 0.5A 3A 1A 1A
    rentang ayeuna 0,5 ~ 5A 0.2 ~ 2.5A 0.1 ~ 1A 0,5 ~ 5A 0.2 ~ 2.5A 0.1 ~ 1A 0,5 ~ 5A 0.2 ~ 2a 0.1 ~ 1A 0,5 ~ 5A 0.2 ~ 1.5A 0.1 ~ 1A
    dipeunteun kakuatan 46.5W 50W 50W     51W
    RIPPLE & noise (max.) Note.2 80mVp-p 120mVp-p 100mVp-p 80mVp-p 120mVp-p 120mVp-p 80mVp-p 120mVp-p 120mVp-p 80mVp-p 150mVp-p 120mVp-p
    Tegangan ADJ. jajaran   CH1: 4,75 ~ 5.5V CH1: 4,75 ~ 5.5V CH1: 4,75 ~ 5.5V CH1: 4,75 ~ 5.5V
    Tegangan TOLERNCE Note.3 ± 2.0% ± 6,0% ± 5.0% ± 2.0% ± 6,0% ± 5.0% ± 2.0% ± 8.0% ± 5.0% ± 2.0% ± 8.0% ± 6,0%
    Peraturan garis Note.4 ± 0,5% ± 1.5% ± 1.0% ± 0,5% ± 1.5% ± 1.0% ± 0,5% ± 1.0% ± 1.0% ± 0,5% ± 1.0% ± 1.0%
    Peraturan beban Note.5 ± 1.0% ± 3.0% ± 1.0% ± 1.5% ± 3.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 3.0% ± 1.0% ± 1.0% ± 3.0% ± 3.0%
    Setelan, gugah TIME 500ms, 20ms / 230VAC 1200ms, 30ms / 115VAC dina beban pinuh
    Tahan nepi TIME (Typ.) 50ms / 230VAC 10ms / 115VAC dina beban pinuh
    ngasupkeun  tegangan rentang 88 ~ 264VAC 120 ~ 370VDC
    frékuénsi rentang 47 ~ 63HZ
     Efisiensi (Typ.) 76% 78% 78% 80%
    Ayeuna AC (Typ.) 1.1A / 115VAC 0.65A / 230VAC
    INRUSH ayeuna (Typ.) Tiis Mimitian 45A
    leakage ayeuna <2mA / 240VAC
    panyalindungan  mere kaleuwihan momotan 110 ~ 150% kakuatan dipeunteun output
    tipe panyalindungan: modeu sisidueun, recovers otomatis saatos kaayaan lepat dipiceun
    leuwih tegangan CH1: 5,75 ~ 6.75V
    Perlindungan Tipe: modeu sisidueun, recovers otomatis saatos kaayaan lepat dipiceun
    lingkungan Gawe bareng temp. -25 ~ +70 (nunjuk kana "Derating kurva")
    gawe bareng asor 20% ~ 90%, RH non-condensing
    Gudang temp., Kalembaban -40 ~ + 85 ° C, 10 ~ 95% RH
    Temp. koefisien ± 0,03% / ° C (0 ~ 50 ° C) dina output CH1
    Geter 10-500HZ, 5G 10min./1 siklus, jaman keur 60min. unggal sapanjang X, Y, sumbu Z
    Kaamanan &
    EMC (Catetan 6)
    standar kaamanan UL60950-1, TUV60950-1 EAC TP 004 aprroved
    tahan tegangan I / PO / P: 3KVAC I / P-FG: 2KVAC O / P-FG0.5KVAC
    isolasi lalawanan I / PO / P, abdi / P-FG: 100MOhms / 500VDC / 25 ℃ / 70% RH
    EMC émisi Patuh kana EN55032 (CISPR32) Kelas B, EN61000-3-2, EAC TP TC 020
    EMC kekebalan Patuh kana EN61000-4-2,3,4,5,6,8,11, EN5502, EN61000-6-2,
    tingkat industri beurat, kriteria A, EAC TP TC 020
    batur MTBF 348.4Khrs mnt. Mil-HDBK-217F (25 ° C)
    ukuran 104 * 97 * 29.5mm (L * W H *)
    pak-pakan 0.41Kg; 45pcs / 19.5Kg / 0.9CUFT
    CATETAN 1. Sadaya parameter NOT disebutkeun husus nu diukur dina 230VAC input, dipeunteun beban sarta 25 ° C tina hawa ambient.
    2. Ripple & noise nu diukur dina 20MHz rubakpita ku maké 12 "twisted pasangan-kawat terminated ku 0.1uf & & kapasitor paralel 47uf.
    3. kasabaran: ngawengku nyetél toleransi, régulasi garis na angger beban.
    4. Perda Line diukur tina garis low ka garis luhur di dipeunteun beban.
    5. Perda beban diukur tina 0% t0 100% dipeunteun beban.
    6. The catu daya dianggap komponén nu bakal dipasang ka alat-alat final.
    Sakabéh tés EMC anu geus dieksekusi ku ningkatna Unit kthe dina plat 230mm * 230mm logam kalawan 1mm of ketebalan.
    Parabot final kudu ulang dikonfirmasi yén éta kénéh meets directives EMC.
    Pikeun hidayah on kumaha nedunan tés EMC ieu, mangga tingal "nguji EMI sahiji komponén suplai kakuatan".
    7. Suhu ambient derating 3,5 ° C / 1000m kalayan model fanless na
    tina 5 ° C / 1000m kalayan model kipas pikeun luhurna operasi leuwih luhur ti 2000mm (6500ft)

    123150W Kaluaran Triple Ngalihkeun Power Supply   ITT-50 Series

    ukuran

    123231342

    Terminal Pin No. ngerjakeun
    Pin No. Assigment
    1 AC / L
    2 AC / N
    3 FG
    4 DC kaluaran + V3
    5 DC kaluaran + V2
    6 DC kaluaran -V
    7 DC kaluaran + V1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !