Bungkusan Power Supply

Power Supply panyalindungan

bungkusan kakuatan-suplai bakal pangaruh kinerja, Biaya, sarta ukuran kakuatan suplai dipaké dina subsistem kakuatan-manajemén. Ku alatan éta, prosés Pilihan pikeun purchasing hiji catu daya kedah nyandak gaya pakét kana rekening. gaya pakét bisa dibasajankeun tipe buka-pigura tanpa hiji dipager jeung tipe lengkep enclosed, kawas batu bata baku.

The quest pikeun sababaraha sumber dc-dc converter modul geus ngarah ka kulawarga standar "bata" ukuran. Aya ayeuna "16-bata" jeung "kadalapan-bata" ukuran pikeun buka sapanjang jeung full-bata, satengah-bata, sarta saparapat-bata. Na, kapadetan kakuatan geus Isro saluareun 50W / in.3 Loba modul ieu ditukeurkeun jeung pamadegan loba pabrik, nu ensures sababaraha sumber. Sajaba ti éta, pinouts tina converters bata anu kiwari mangrupa standar de facto, sahingga interchangeability antara produk pabrik béda '. Ayeuna, arsitéktur kakuatan disebarkeun (DPA) bata Sistim tiasa dissipate ratusan watt. Méja 4-1 mangrupa daptar ukuran pikeun tiap tina ukuran bata. Sacara umum, nu gede ukuranana, nu luhur kaluaran kakuatan maksimum.


Pos waktos: Apr-23-2018
WhatsApp Online Chat !