Biasa Power Supply

2

Umumna dipaké dina hurup channel indoor, tampilan indoor na kotak lampu indoor. Ogé bisa dipaké dina widang séjénna, kayaning automation industri, instrumen médis, dapur komérsial, turnstiles, Gerbang panghalang otomatis, mesin kaulinan jeung saterusna.


Pos waktos: Mar-29-2018
WhatsApp Online Chat !